September 2022

September 2022

Reis door de aura en de chakra’s

Wil jij je energie beter leren reguleren en begrenzen?  
De basis van de 7-delige workshop Reis door de aura en de chakra's, ben jij. Je aura, het energieveld om je heen, en de 7 hoofdchakra’s krijgen daarin een centrale plek.

Voorafgaand aan de zeven workshops waarbij steeds één chakra centraal staat, kun je deelnemen aan de introductieworkshop. Je weet dan of de hele cursus jou iets kan brengen. Tijdens deze workshop kijken we naar de energie in de aura, en zullen we kort kennis maken met de zeven chakra's. Je kunt hier al inzicht krijgen in je talenten, misschien ook waar deze juist niet de ruimte krijgen die ze verdienen. Ook door in de veilige omgeving van de groep uit te wisselen, leer je meer op je intuïtie te vertrouwen. Je kunt daarna besluiten verder te reizen.

De reis door de chakra’s gaat verder bij de eerste van de zeven hoofdchakra's, het wortelchakra. Hierbij zullen we ons oefenen in het gegrond-zijn en het laten doorstromen van de levensenergie. Dit zal bij ieder chakra weer opnieuw aan de orde komen. 

Vanuit het wortelchakra reizen we verder door naar het navelchakra, van daar naar het zonnevlecht-, het hart-, het keel-, voorhoofd-, en het kruinchakra. We kunnen leren hoe we manifesteren. Hoe we steeds meer de ruimte die vrijgekomen is, kunnen vullen met wat we werkelijk willen.

Gedurende de Reis door de aura en de chakra’s waarbij je wordt uitgenodigd met meditatie, oefeningen, en met verbeeldingskracht te werken, krijg je meer kennis over de energie in de aura en de chakra’s. We zullen kunnen merken: waar stroomt het goed? En waar eventueel minder? En kan je daar mee zijn, wil je daar stappen in zetten? en eventueel welke? 

Dit bewustzijn zal het vertrouwen op je intuïtie versterken. 

Waar  en wanneer?

In Het Zenhuys aan het ‘s-Gravenhofplein 4 te Hulst starten we vanaf 11 september met de vervolgworkshops op zondagmorgen van 10:00 uur - 12:00 uur. Inloop vanaf 9:30 uur 
Data: 11 september, 9 oktober, 6 november, 4 december, 8 januari, 5 februari, 5 maart 
De kosten zijn 350€ inclusief handouts, thee en iets lekkers (vegan)

Deelname aan één workshop is mogelijk, in overleg en als er plek is. 

Bij Stichting Padma Zeeland In Middelburg in de Verwerijstraat, 51 starten we vanaf 8 oktober met de introductieworkshop op zaterdagmorgen van 10:00 uur - 12:00 uur. Inloop vanaf 9:45 uur in zaal de Morgenster. 
De kosten voor de Introductieworkshop zijn 45€ inclusief handouts, thee en iets lekkers (vegan) 
Data vervolgworkshops: 5 november, 3 december, 7 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april, 29 april 
De kosten zijn 350€ inclusief handouts, thee en iets lekkers.  

Ook hier is deelname aan één workshop mogelijk, in overleg en als er plek is.  

Aanmelden via marijkanna@gmail.com
Telefoonnummer +31 681711872
De website van het hetzenhuys.nl 
padma.nu