workshops ‘22-‘23

Lopende workshops tot voorjaar 2023

Reis door de aura en de chakra’s in Hulst en Middelburg

Wil jij je energie beter leren reguleren en begrenzen?  

De Reis door de aura en de chakra's is een reis naar binnen. Het begint bij jou. In kleine groepen wordt in acht bijeenkomsten met geleide meditatie oefeningen, en met verbeeldingskracht gewerkt.
Tijdens deze reis word je begeleid om je bewust te worden van jouw eigen Intuïtieve vermogen. Je leert waar te nemen waar de energie in je aura en chakra's helder is, waar de energie goed stroomt en waar dit eventueel minder het geval is. Door naar binnen gericht te zijn en te blijven, onze ervaringen uit te wisselen kun je als je dat wil verder verdiepen, en stappen zetten om in beweging te komen, iets te veranderen. Gaandeweg leer je steeds beter te navigeren op je intuïtie. Anders gezegd: leer je meer en meer te vertrouwen op je intuïtie. 

Tijdens een Introductieworkshop waar de aura, het energieveld om je heen, aandacht krijgt, kun je besluiten of je de reis wil voortzetten. Je kunt de reis dan vervolgen in de 7-delige serie waarin we steeds een chakra zullen bezoeken. 

De reis door de chakra’s gaat verder bij de eerste van de zeven hoofdchakra's, het wortelchakra. Hierbij is er aandacht voor het gegrond-zijn en het laten doorstromen van de levensenergie. Dit zal overigens bij ieder chakra opnieuw aan de orde blijven komen. 

Vanuit het wortelchakra reizen we verder door naar het navelchakra, waar er aandacht zal zijn voor emoties, van daar gaan we naar het zonnevlechtchakra, het hart-, het keel-, voorhoofd-, en tenslotte door naar het kruinchakra. Onderweg kunnen we leren hoe we iets kunnen manifesteren. Mogelijk door de eigen inzichten die je laten zien waar je jezelf tegenhoudt. Zo ontstaat ruimte voor wat we werkelijk willen. 

Waar  en wanneer?

In Het Zenhuys aan het ‘s-Gravenhofplein 4 te Hulst startten we in juli met de introductie.
De kosten zijn 45€ inclusief hand-outs, thee en iets lekkers (vegan)

Vanaf 11 september begint daar de Reis door de 7 hoofdchakra’s met de vervolgworkshops. 
Steeds op zondagmorgen van 10:00 uur - 12:00 uur. Inloop vanaf 9:45 uur 
Data: 11 september, 9 oktober, 6 november, 4 december 2022, 8 januari, 5 februari, 5 maart 2023
De kosten zijn 350€ inclusief hand-outs, thee en iets lekkers (vegan)

Bij Stichting Padma Zeeland in de Verwerijstraat, 51A te Middelburg, starten we vanaf 8 oktober met de introductie. Op zaterdagmorgen van 10:00 uur - 12:00 uur. Inloop vanaf 9:45 uur in zaal de Morgenster. 
De kosten voor de Introductieworkshop zijn 45€ inclusief hand-outs, thee en iets lekkers (vegan) 

In Middelburg gaat de Reis door de 7 hoofdchakra’s verder op: 5 november, 3 december 2022,
7 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april, 29 april 2023.
De kosten zijn 350€ inclusief hand-outs, thee en iets lekkers.   

Aanmelden via marijkanna@gmail.com
Telefoonnummer +31 681711872
Zie ook de webpagina’s van
hetzenhuys.nl 
padma.nu