workshops

Doorlopende workshops

Reis door de aura en de chakra’s in Hulst en in Middelburg

Wil jij je energie beter leren reguleren en begrenzen?  

De Reis door de aura en de chakra's is een reis naar binnen. Het begint en het eindigt bij jou. In kleine groepen wordt in acht bijeenkomsten met geleide meditatie oefeningen, en met verbeeldingskracht gewerkt. Tijdens deze reis door jouw binnenwereld word je begeleid om je bewust te worden van jouw eigen Intuïtieve vermogen. Je leert waar te nemen waar de energie in je aura en chakra's helder is, waar de energie goed stroomt en waar dit eventueel minder het geval is. Door naar binnen gericht te zijn en te blijven, onze ervaringen uit te wisselen kun je als je dat wil verder verdiepen, en stappen zetten om in beweging te komen, iets te veranderen. Gaandeweg leer je hier steeds beter op te navigeren, anders gezegd: leer je meer en meer te vertrouwen op je intuïtie. 

Tijdens een Introductieworkshop vertel ik over de Reis en wat er nodig is voor onderweg, zo kun je besluiten of je de reis wil voortzetten. Daarna volgt een 8-delige serie met workshops die eens per maand plaatsvinden. Dan zullen we de Aura en de 7 hoofdchakra's bezoeken. 

Tijdens De Reis zal er steeds aandacht zijn voor het gegrond-aanwezig-zijn en het laten doorstromen van de levensenergie. Dit zal bij ieder chakra opnieuw aan de orde komen. 

Van de Aura naar het wortelchakra en verder door naar het navelchakra, waar er aandacht zal zijn voor emoties, van daar gaan we naar het zonnevlechtchakra, en door naar het hart-, het keel-, voorhoofd-, en tenslotte eindigen we bij het kruinchakra. Onderweg leren we hoe we iets kunnen manifesteren. Mogelijk door de eigen inzichten die je hebben laten zien waar je jezelf tegenhoudt. Zo ontstaat er ruimte om te doen wat we werkelijk willen. 

Waar, wanneer en wat kost het?

In Het Zenhuys aan het ‘s-Gravenhofplein 4 te Hulst start regelmatig een nieuwe Reis, steeds beginnend met een introductie. De kosten voor de introductiebijeenkomst zijn 15€ inclusief thee en iets lekkers.

Als je voor de Reis door de Aura en de 7 hoofdchakra’s wil boeken, bied ik je een afspraak voor een aurareading aan. Een reading kan informatie geven over wat je gedurende de Reis zult tegenkomen. Zie ook onder aurareading.  Eens per maand zijn de vervolgworkshops. Bij voorkeur op zondagmorgen van 10:00 uur - 11:30 uur. Inloop vanaf 9:45 uur. De kosten zijn 400€ inclusief hand-outs, thee en steeds met iets lekkers.

Op aanvraag is het ook mogelijk de Reis te maken bij Stichting Padma Zeeland in de Verwerijstraat 51A te Middelburg. De kosten zijn hetzelfde als in het Zenhuys.

Aanmelden via marijkanna@gmail.com
Telefoonnummer +31 681711872

hetzenhuys.nl 
padma.nu