Aurareading

Een reis naar binnen

Persoonlijke ontwikkeling
Een aurareading is een investering in jezelf. Tijdens een reading kan informatie naar voren komen die stimulerend en inspirerend doorwerkt. Die aansluit bij wat er ten diepste speelt. Je kwaliteiten worden gezien, maar ook zaken die minder goed gaan of gingen, en jouw oplossingen daarvoor, kunnen aan bod komen. Verbanden kunnen duidelijk worden, of inzichten die in het onbewuste als het ware klaar lagen om gezien te worden.
Een aurareading kan een nieuwe impuls aan je persoonlijke of zakelijke ontwikkeling geven. Je zou kunnen zeggen dat het een bijdrage levert en een inkijkje geeft aan wie jij bent. En ik kijk met aandacht en met alle liefde met je mee.

Sinds 2006, sinds de opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie, heb ik veel geleerd over mijn eigen energie. Eén van de fijnste dingen is, vind ik nog steeds, dat ik steeds opnieuw, met andere ogen kan kijken. Zonder oordeel kan ik de dingen zien die mij hebben gevormd, die hebben ondersteund maar ook waar ik mezelf heb tegengehouden. Anders gezegd: ik kan ook zien waar de energie niet goed stroomt, welk verhaal ik mezelf vertel. Of waar eventueel oude programma's actief zijn, zonder dat ze mij nog dienen.

Een aurareading duurt 1.5 tot 2 uur. Tijdens een sessie neem ik je mee op reis naar binnen. Er ontstaat een verhaal waarin jouw energie de hoofdrol speelt. Het vertelt waar het goed stroomt en waar eventueel niet.
Je kunt hier een opname van maken van zodat je later terug kunt luisteren naar jouw energetische verhaal. Door hier meerdere keren de rust en de tijd voor te nemen, bijvoorbeeld terwijl je wandelt, in de tuin werkt of huishoudelijk werk doet, in de auto zit of anderszins, raak je gewend aan de woorden die verband houden met jou. Je kunt zo luisterend voor jezelf weten waar het voor jou op dat moment klopt. Soms kun je iets nog niet aannemen en dringt de betekenis van wat gezegd is pas later tot je door. Over wat het jou wil zeggen. Daar gaat het bij het lezen van energie immers om: wat jij er mee kan. Dat kan een periode lang geldig zijn.

Coaching
Er kunnen ook vragen rijzen tijdens de reading. Dan is het goed te weten dat er ruimte is om hier op te reageren. Tijdens de lezing en ook daarna. En als het nodig is kunnen we daar een vervolgafspraak voor maken.

Uit de reading kan blijken waar ruimte is voor nieuwe stappen. Vaak zit er een uitnodiging in om iets te veranderen. Het kan een kleine uitnodiging waar je zelf mee aan de slag wil. Het kan ook een uitdaging zijn. Een waar je begeleiding bij wil. Als jij dat wil kunnen we er tijdens een vervolgafspraak samen naar kijken. Dan kunnen we samen kijken naar waar jij deuren kunt openen, of sluiten. Kan het verder helder worden waar je stappen kunt zetten in de richting die jou past. Die voor jou klopt. Ik help je daarbij, als je dat wil, verder op weg door je onder andere steeds opnieuw op je sterke punten, talenten of kwaliteiten te wijzen. De reading kan een goed begin zijn van een traject. 

Ontspanning
Een aurareading kan ook gewoon een fijne ontspannende ervaring zijn. Een feest der herkenning of juist erkenning. Zeker als je al veel deed op het gebied van (zelf)bewustzijn. Een reading kan, net zoals een fijne lichaamsmassage dat kan, ontspannen en herstellen. Hoe spannend een reading van te voren misschien ook mag zijn, het zal altijd helend doorwerken. En naarmate jij je beter kunt ontspannen, en kunt ontvangen, kan de heling dieper doorwerken. Net als bij een goede massage wordt duidelijk waar de energie goed stroomt en waar niet. Tijdens de reading wordt dit gezien en benoemd en dit spreekt het vermogen tot herstel letterlijk en figuurlijk aan.

Een vraag
Ook kun je je energie laten lezen als je een specifieke vraag hebt. Als je die expliciet kunt benoemen, geef je zelf als het ware een thema aan de reading. En tenslotte is het nog fijn om te weten dat het verhaal dat tijdens de aurareading wordt gelezen, alleen met jouw toestemming gezien kan worden. Anders gezegd, wat jij niet wil laten zien, kan ik ook niet zien.

Vanzelfsprekend
Ik vind het vanzelfsprekend dat de reading bij mij veilig is, dat niets daarvan ooit naar buiten zal gaan zonder jouw toestemming.