Aurareading

Een reis naar binnen

Persoonlijke ontwikkeling
Een aurareading is een investering in jezelf. Tijdens een reading kan informatie naar voren komen die stimulerend en inspirerend doorwerkt. Die aansluit bij wat er ten diepste speelt. Je kwaliteiten kunnen worden benoemd, deze zijn vaak gekoppeld aan waar de energie goed stroomt. Ook dingen die minder goed gaan, of gingen, en jouw oplossingen daarvoor, kunnen aan bod komen. Verbindingen kunnen duidelijker worden, die inzichten tot gevolg kunnen hebben. 
Een aurareading kan een nieuwe impuls aan je persoonlijke of zakelijke ontwikkeling geven. Je zou kunnen zeggen dat het hier iets aan bijdraagt door een ander licht te laten schijnen op wie jij bent in relatie tot wat je doet en of wat je wilt. Tijdens het lezen van jouw unieke energie kijk ik met aandacht en met liefde met je mee. Naarmate jij je wil laten zien, kan ik kijken. Naarmate jij kan ontvangen kan ik geven. 

Sinds de opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie in 2006, heb ik veel geleerd over mijn eigen energie. Eén van de fijnste dingen is, vind ik nog steeds, dat ik met andere ogen kan kijken. Zonder oordeel zie ik de dingen die mij hebben gevormd, die hebben ondersteund maar ook waar ik mezelf heb tegengehouden. Anders gezegd: ik kan ook zien waar de energie niet goed stroomt, of stroomde, welk verhaal ik mezelf vertel of vertelde. Waar eventueel oude programma's actief zijn, zonder dat ze mij nog dienen. Ik heb tijdens het hele traject geleerd dit ook voor anderen te doen. 

Een aurareading duurt 1.5 tot 2 uur. Tijdens een sessie neem ik je mee op reis naar wat er binnen je afspeelt. Bij het lezen van de aura en de chakra’s komt er een verhaal naar voren waarin jouw energie de hoofdrol speelt. 
Je kunt hier een opname van maken van zodat je later kunt luisteren naar jouw energetische verhaal. Door hier meerdere keren de rust en de tijd voor te nemen, bijvoorbeeld terwijl je wandelt, in de tuin werkt of huishoudelijk werk doet, in de auto zit of anderszins, raak je gewend aan de woorden die verband houden met jou. Je kunt zo, luisterend jezelf verdiepen in wat er speelt, in wie jij bent. Je zult voelen waar het voor jou op dat moment klopt en waar je stappen kunt nemen. Soms gebeurt dat al door te luisteren naar jouw energetische verhaal. Misschien kun je iets nog niet direct aannemen en dringt de betekenis van wat gezegd is pas later tot je door. Over wat het jou wil zeggen. Daar gaat het bij het lezen van energie immers om: wat jij er mee kan, wat jij kan ontvangen. Dat kan een periode lang geldig zijn. 

Er kunnen ook vragen rijzen tijdens de reading. Dan is het goed te weten dat er ruimte is om hier op te reageren. Tijdens de aurareading zal ik vragen of het duidelijk is en of er vragen zijn. En als het nodig is kunnen we een vervolgafspraak maken. Ik zal het zelf ook aangeven als ik het gevoel heb dat dat jou verder helpt. 

Coaching 
Uit de reading kan blijken dat er ruimte is voor nieuwe stappen, of je voelt een uitnodiging om iets te veranderen. Iets waar je zelf mee aan de slag kan. Het kan ook een uitdaging zijn waar je begeleiding bij wil. Dan kunnen we er tijdens een vervolgafspraak samen naar kijken. We gaan dan bijvoorbeeld verder in op de reading door te kijken waar je stappen kunt zetten. Ik help je daarbij, als je dat wil, verder op weg door je bij te lichten. Ik kijk als reader energetisch mee naar jouw vragen. En ik ga er van uit dat je zelf de antwoorden hebt. Soms helpt het je je weg te vinden door steeds opnieuw op je sterke punten, talenten of kwaliteiten te horen. In dat geval volstaat één sessie na de aurareading. Vermits je het fijn vindt om je steeds verder te verdiepen in jezelf. Je bent welkom. Anders raad ik je aan je aan te melden voor de workshop Reis door de aura en chakra’s. (info onder: meer pagina’s)

Ontspanning
Een aurareading kan ook gewoon een fijne ontspannende ervaring zijn. Een feestje van herkenning of juist van erkenning. Zeker als je al veel deed op het gebied van (zelf)bewustzijn. Een reading kan, net zoals een fijne lichaamsmassage dat kan, ontspannen en herstellen. Hoe spannend een reading van te voren misschien ook mag zijn, het zal altijd helend doorwerken. En naarmate jij je beter kunt ontspannen, en kunt ontvangen, kan de heling dieper doorwerken. Net als bij een goede massage wordt duidelijk waar de energie goed stroomt en waar niet. Tijdens de reading wordt dit gezien en benoemd en dit spreekt het vermogen tot herstel letterlijk en figuurlijk aan.

Een vraag
Ook kun je je energie laten lezen als je een specifieke vraag hebt. Als je die expliciet kan en wil benoemen, kun je zelf vooraf een thema aan de reading geven. Je kunt dan kiezen voor een korte aurareading van maximaal een uur, waarin we naar de vraag zullen kijken. 

Vanzelfsprekend
Ik vind het vanzelfsprekend dat de reading bij mij veilig is, dat niets daarvan zonder jouw toestemming, ooit naar buiten zal gaan.