Mensen die mij inspireren

Annette van den Berg, hoofddocent en directeur van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Daar kwam ik thuis en daar leerde ik zachtjes aan, altijd op mijn intuïtie te vertrouwen. effectieveintuitie.nl 

Ad Bogaarts en Willemien van Lith, laten mij steeds weer zien hoe inspirerend het is om eenvoudig te leven. Met Ad deed ik de opleiding bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie en Willemien zette mij er toe aan om deze website te maken.
 willemienvanlith.nl  

Maddy Hoppenbrouwers, voedt mijn nieuwsgierigheid door haar kennis van planten en kruiden met me te delen. permawerk.jimdofree.com

Arie Weezepoel, al jaren geeft Arie in Middelburg gelegenheid om elke dag, vóór het werk te mediteren. onedropzen.org

Jan van der Stappen, de sjamaan Jan nam me mee op een reis door het medicijnwiel. Hij liet ons veel zien en ervaren tijdens zijn wondermooie lessen en klankconcerten. Linkedin.com  

Simone van den Heuvel, de sjamane Simone begeleidt zweethutten, en is altijd daar met liefdevolle en wijze raad. Zij begeleidde ons, samen met Ad Boogaarts als vuurmeester, bij de vision quest in Frankrijk in 2020. medicijnwiel.nl

Arthur van Riet, Arthur is vermoedelijk de meest down to eart denkbare leraar om een reikimasteropleiding bij te doen. reikimasteropleiding.eu

Liane Baltus begeleidt mij gedurende de jaartraining ‘Bewust creëren wat jij wilt’. Ik leer mijn successen hoe klein ook, te oogsten. Bewust creëren in een groep werkt versterkend en versneld processen. Thespiritofwords.nl

Mijn kinderen en kleinkinderen Sara en Sam, Derk, Vanessa en Boi, Charlie en Rune, Robin en Duff, inspireren mij door hun altijd schitterende aanwezigheid. 

Mijn grootste inspirator is William Verstraeten,  mijn levenspartner. williamverstraeten.nl