Reiki behandeling

In alle rust . . . 

Een Reiki behandeling is een zachte manier om tot diepe ontspanning te komen. Om lichaam en geest tot rust te brengen. Het is altijd een healing. Op mijn behandeltafel kun je je veilig voelen. Daar mag je je overgeven aan wat is. Als er emoties zijn opgeslagen mogen die naar buiten komen. In alle rust, zachtheid en stilte is daar ruimte voor. Afhankelijk van de mate waarin je je kunt ontspannen tijdens de behandeling, kunnen mijn handen eventuele blokkades, lichamelijk of emotioneel, opsporen. Mijn handen leg ik op plekken volgens het Usui System of Natural Healing alwaar ze verlichting kunnen brengen. Wat niet goed stroomt kan door helende energie weer in beweging gebracht worden. 

De bedoeling is dat de chakra's weer gaan samenwerken, in balans komen zoals ze bedoeld zijn. Zodat je je nieuwer, levendiger, sterker, gezonder en weer energieker gaat voelen. 

Een behandeling ontvangen is het fijnst in gemakkelijk zittende kleding die nergens knelt. Een t-shirt en joggingbroek bijvoorbeeld is prima. 

Soms is het fijn om een kort voor- en/of nagesprek te hebben. 

Tijdens de behandeling wordt er niet gepraat.